VERANO-HÄNGANDE VITRINSKÅP 2DS (liten)

Produkt 1

LEVERANSTID 4-8 VECKOR

8 550,00 KR

6 840,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 102 cm
Höjd 53 cm
Djup 34 cm
Leveranstid 4-8 veckor
Garanti 2 år

Mer information

VERANO-HÄNGANDE VITRINSKÅP 2DS (liten)

Verano är en kombination av klassisk skönhet uttryckt i perfekta proportioner och ädla material med modern design och funktionalitet.
Kollektionen innehåller möbler för vardagsrummet och sovrummet. Fronten är tillverkade i massiv ek, och sidorna av kroppen görs i naturlig fanér. Det är värt att notera att kollektionen har en rad faciliteter - de särskilt värdefulla är push to open systemet i lådor och dörrar för att säkerställa deras ljudlös öppning och stängning. Möblerna är prydda med elegant läder i vanilj färg eller svart, perfekt integrerad i kroppen. Sovrum Verano finns i två färgkombinationer: Ljus, vilket är en kombination av antik valnöt och vanilj, samt mörk: antik valnöt och svart, medan vardagsrummet samlingen finns som blind. Sovrums kollektionen inkluderar: rymlig dubbelsäng, sängbord, sminkbord med spegel och ett litet bord, funktionell garderob och skänk. Sängramen var utrustad med elastiska remsor. Du kan även lägga till förvaring i sängen, för att spara utrymme.

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.