Avvicente

LEVERANSTID 1-4 VECKOR

8 970,00 KR

7 176,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bord B/D/H - 90 cm/150 cm/74 cm
Stolar B/D/H - 55 cm/55 cm/95 cm
Rattan Färg Svart
Leveranstid 1-4 veckor
Garanti 2 år

Mer information

Avvicente

Obs! P.g.a. stort intresse, var god kontakta oss angående lagerstatus av varan

  Avvicente matsals möbler är elegant och praktisk uppsättning som passar alla trädgårdar. Tack vare lätt konstruktion kan man flytta möblerna från en plats till en annan. Konst Rotting vilken möblerna är tillverkade från behöver inga speciella behandlingar. Detta material är mycket tåligt och står emot regn, långvarig exponering för solljus, och till och med frost! Uppsättningen presenterar sig vackert och tack vare bekväma stolar kan vi slappna av i timmar under långa semester kvällar.

OBS.Möjlighet att köpa till överdrag. Välj i rullistan.

Överkast

Överkast för Capitale kollektionen är tillverkad av mjuka impregnerade tyger som skyddar möblerna från fukt och smuts.
Att använda överkast sparar dig en massa tid(då inget behov av att regelbundet tvätta möbler finns), samtidigt som det sparar utrymme(möblerna kan stå ute året om). Materialet ger ett bra skydd mot skadliga faktorer såsom:
· Regn
· Grad
· Snö
· Starka vindar.
Vi rekommenderar överkast för CAPITALE möblerna för ett bra skydd av dina möbler från damm och smuts. Även efter kraftig regn kan du använda dem direkt och njuta av en bekväm vila!

Tack vare material av hög kvalité i överkastet kommer du att förundras över utformningen av möbler även flera år efter inköpet.
 Tyg: Kodura (100% polyester)
Väv 600/300
PVC beläggning: impregnerad (tjocklek 0,6 mm)
Vikt 480g / m2

 

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.