Parasoll Bello Giardino

Beställningsvara

2 200,00 KR

1 760,00 KR exkl. moms.

Datablad

Leveranstid 1-4 veckor
Garanti 2 år

Mer information

Exklusivt Parasoll Bello Giardino är en elegant utrustningen för alla trädgård och terrasser. Det skyddar perfekt mot solen. Tillverkad med extrem precision kommer att ge glädje åt alla vilka älskare frisk luft. Paraply är tillverkad av stark och högkvalitativ material (polyester). Paraplyet är mycket enkel att använda - öppnas med en vev. 

Färg: mörkgrå 

Material: Polyester 

Konstruktion: Aluminium 

Mått: 300 cm 

Foten för paraply ingår i satsen.

Möbler Bello Giardino är perfekta för terrass, trädgård, veranda, och inre utrymmen. Vi garanterar att genom att välja möbler från Bello Giardino kommer ni att spendera de mesta tiden i trädgården och njuta av bekvämligheten och estetik av era nya möbler.

 Det är en produkt för de mest krävande kunderna, som uppskattar komfort, lyx och elegans.

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.