En uppsättning rottingmöbler med bänk M01/4_

Produkt 1

LEVERANSTID 2-4 VECKOR

Varning: Sista varan i lager!

12 500,00 KR

10 000,00 KR exkl. moms.

Datablad

Fåtöljer 2st. B/H/D - 69cm,93cm,56cm
Bord 1st. Diameter-71cm,Hög - 48cm
Bänk 1st.B/H/D - 123cm,93cm,56cm
Leveranstid 2 - 4 veckor

Mer information

En uppsättning rottingmöbler med bänk M01/4_

Obs! P.g.a. stort intresse, var god kontakta oss angående lagerstatus av varan.

Det innebär att vi förväntar oss leverans i enlighet med det datum som tilldelats till produkten. Beställningar kan göras, det kommer att garantera bokningen och att behålla de gamla priserna. Efter mottagandet av leveransen kontaktar vi er med frågan om bekräftelse på eran beställning och efteråt realiserar vi beställningen. Tilldelad termen kan variera något beroende på import_.

Möbler med vacker, naturlig rotting för fyra personer med bänk, handgjorda med hänsyn till dom höga standardkraven. uppsättningen passar perfekt till att visa både på terrasser, trädgårdar men även inomhus. Noggrant utvalda färger, naturmaterial, komfort, vackra linjer och styling gör att uppsättningen passar perfekt även för kunder med ovanliga krav.
 
Uppsättningen är avsett för internt och externt bruk. Rotting är resistent mot väderförhållanden (vatten och sol). På vintern, Förvaras helst inomhus.

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.