TV -Bänk Panorama 2 High Gloss

objekt 2

LEVERANSTID: 1-2 veckor

8 900,00 KR

7 120,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 130 cm
Höjd 131 cm
Djup 48 cm
Leveranstid 1-2 veckor
Garanti 2 år
Montering Kräver montering

Mer information

FRI FRAKT, LEVERANSTID 7 - 14 dagar PANORAMA 2 HIGH GLOSS (HÖG BLANK) är en ny version av den stor hit, i vilken ytan avslutas med en glänsande svart eller vit akryl folie världens ledande tillverkare SENOPLAST. Skåpet är utformad för alla typer av LCD, LED eller Plasma skärmar mellan 32 till 55 tum och max 45kg. I paketet ingår en konsol för att fästa skärmen. Den maximala hålet i TV, som gör att du kan montera den på skåpet är 600 mm horisontellt och 450mm vertikalt. Skåpet har två glashyllor avsedda för audio-video utrustning, tjockleken är 8mm och dimensioner är: överhylla 865x320mm max. 8kg belastning. Mängden av utrymmet beror på hur högt TV skärmen är placerad, men minimum är de 140mm; Nedersta hyllan 865 x 360 mm max. 8kg. Avståndet mellan hyllorna är 210mm. I centrala delen av skåpet fins de kabelgenoföringar vilka underlättar att dölja kablar till audio-video utrustningen. Skåpet är monterad på väggen med förankringar, och den främre delen är monterad med gångjärn för lättare tillgång till kablarna bakom utrustningen. Skåpet är tillverkat av dubbelsidiga laminerade skivor, MDF avslutat med en glänsande folie, kantärna är täckta med hög glans ABS, härdat glas och eloxerade aluminiumprofiler. 

Modellen är utformad för självmontering.

 FRI FRAKT LEVERANSTID: 1-2 veckor

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.