TV-Bänk Marino

Produkt 1

LEVERANSTID: 1-2 veckor

6 350,00 KR

5 080,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 70 cm
Höjd 132,5 cm
Djup 54 cm
Leveranstid 1-2 veckor
Garanti 2 år
Montering Kräver montering

Mer information

 FRI FRAKT ! Leveranstid 7 - 14 dagar MARINO är ett skåp avsett för upphängning av LCD, LED och Plasma skärmar mellan 32 till 52 tum och max 40kg. Satsen innehåller en konsol för att fästa skärmen, maximal hål konfiguration i TV, som gör att du kan montera den på det här skåpet är horisontell 600mm och 450mm vertikalt. OBS! Om du har en TV med en större avståndet mellan hålen till exempel, VESA 800 x 400 så efter köpet, skicka information via e-post, och standard upphängningskomponenter kommer att bytas ut mot längre innan leverans - KOSTNAD FRITT Skåpet har två hyllplan gjorda av tunat glas konstruerad för HI-FI utrustning, dimensioner: bred 420mm, djup 340mm, avståndet mellan hyllorna är 155mm och max 8kg. Dessutom tyngre utrustning kan sätta direkt under skåpet, dimensioner på utrustningen få våra max bred 780mm, djup 410mm, höjd 230mm. I den bakre delen av skåpet finns kabelgenomföringar som tillåter dölja kabeldragning. VIKTIG - som standard fins de LED belysning som belyser glashyllor och kanter. Skåpet är tillverkat av MDF " HÖG BLANK", tunat glas och lackerade aluminium profiler. Skåpet är avsedd för självmontering. OBS! Vid montering av 32tums TV, kan det finnas ett behov av att minska de vertikala delarna av selen - standardlängd 495mm.

Modellen är utformad för självmontering.

 FRI FRAKT LEVERANSTID: 1-2 veckor

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.