Orion Lux TV-Bänk

objekt 3

LEVERANSTID: 1-2 veckor

4 650,00 KR

3 720,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 66 cm
Höjd 130 cm
Djup 45 cm
Leveranstid 1-2 veckor
Garanti 2 år
Montering Kräver montering

Mer information

FRI FRAKT, LEVERANSTID 7 - 14 dagar Orion Lux TV-Bänk ORION LUX är en ny väggmonterad TV panel gjort för LCD, LED och plasma TV mellan 32 till 55 tum och max 50kg. Setet innehåller roterande hållare för att fästa skärmen och för att möjliggör förflytande av skärmen till vänster och höger ungefär 20 grader. Maximala hålavståndet i TV villken möjliggör att fästa den är: horisontellt 600mm och 450mm vertikalt. Mitendelen är täckt av högkvalitets folie från SENOPLAST. Bordet har två hyllor vilka gå att justera. Hyllornas dimensioner är 440 x 380mm - 1 st 440 x 340. En av hyllorna är gjort för audio-video utrustning. Hyllorna klarrar max 12kg. I bakre delen av panelen fins de kabelgenomföringar. Nyheten i denna modellen är att man kan öppna sidorna villket möjliggör lättare kabelgenomföring. Panelen är gjort av MDF täckt av högblank folie, och tunat glas aluminium profiler. Panelen är gjort för självmontering. OBS! Vid montering av 32 tums TV kan det finnas ett behov av att förkorta de vertikala delarna av selen - standart mått 495mm.

Modellen är utformad för självmontering.

 FRI FRAKT LEVERANSTID: 1-2 veckor

 

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.