TV-Bänk Lugano

objekt 2

LEVERANSTID: 1-2 veckor

5 930,00 KR

4 744,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 110 cm
Höjd 112 cm
Djup 52 cm
Leveranstid 1-2 veckor
Garanti 2 år
Montering Kräver montering

Mer information

LUGANO - vitt glas med genomskinligt glas - TV bord för alla typen av platta skärmar - LCD, LED och Plasma upp till 53 tum och max 40kg.

Lugano är en annan skåp avsett för LCD, LED och Plasma skärmar mellan 32 - 50 tum och max 40kg. Setet innehåller en konsol för att fästa TV-n, maximal hål konfiguration i TV-n, som gör att du kan montera den på det här bordet är 600mm horisontellt, 450mm vertikalt.

Bord har två hyllplan av säkerhetsglas, avsedda för HI-FI utrustning med dimensioner: övre hylla 1100 x 405mm, bottenplan 910 x 405mm, avståndet mellan hyllorna är 210 mm, max belastning 20 kg / st.
I den bakre delen av skåpet finns kabelgenomföringar som tillåter att döljer kablar.
Skåpet är tillverkat av MDF, "Hubertus hög blank", säkerhetsglas och lackerade aluminium profiler.
Skåpet är avsedd för självmontering.
OBS! Vid montering av 32 tums TV kan det finnas ett behov av att förkorta de vertikala delarna av selen - standardlängd 495mm.
LUGANO i vitt glas med genomskinligt glas - TV bord för alla typen av platta skärmar - LCD, LED och Plasma upp till 53 tum och max 40kg.

Modellen är utformad för självmontering.

 FRI FRAKT LEVERANSTID: 1-2 veckor

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.