Davos TV-Bänk

Leveranstid 1- 2 veckor

6 780,00 KR

5 424,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 138 cm
Höjd 118 cm
Djup 47 cm
Leveranstid 1-2 veckor
Garanti 2 år
Montering Fabriksmonterade

Mer information

 FRI FRAKT LEVERANSTID 7 - 14 dagar DAVOS är nästa skåp gjort för LCD, LED och Plasma TV från 32 till 55 tum och max 40kg. Satsen innehåller en konsol för att fästa skärmen, maximal hål konfiguration i TV, som gör att du kan montera den på det här bordet är 600mm horisontellt och 450mm vertikalt. Bord har två hyllplan för HI-FI utrustning storlek: 1180 x 400mm, avståndet mellan hyllorna är 195 mm, max belastning 20 kg/st. PÅ baksidan av skåpet fins en plastränna som man kan gömma kablarna i. Skåpet är tillverkat av MDF "SUPER GLANS" , spånskiva, synliga kanter är täckta med högglans kant och dom andra med ABS kant och pulverlackade aluminium profiler. Skåpet är avsedd för självmontering. OBS! Vid montering av TV: n 32 tum kan det finnas ett behov av att förkorta de vertikala delarna av selen - standardlängd 495mm. 

Modellen är utformad för självmontering.

 FRI FRAKT

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.