Sovpåse Calusek

objekt 16

LEVERANSTID: 1-2 VECKOR

667,00 KR

533,60 KR exkl. moms.

Mer information

Sovpåse Calusek

Kort efter förlossningen, bör varje barn bäras i sovpåse. Med det känns säkert. Sovpåse Calusek är en modell som ger komfort och säkerhet för bebisen. Tillverkad med stor noggranhet om detaljerna, ser inte bara underbar men är också mycket funktionell. Med det, kommer att bli lättare för föräldrar att ta i händerna barn, särskilt ett par dagar efter födseln, om de ännu inte är kunnig i vården av barn.

Nyfödd är väldigt känslig, så skulle man välja naturliga tyger. Sovpåse Calusek är gjord av 100% bomull, vilket är icke-irriterande och icke-allergiframkallande. Inuti sovpåse finns medan bidraget från kokosnöt. Det är icke-allergiframkallande – det inte avger gifter, damm och andra ämnen dåligt verkande på barnhälsan. Absorberar inte fukt och luftgenomtränglig.

Anmärkningsvärt är också underbara och mjuka dekoration.

Enligt vår mening…är en produkt som är värt pengarna. Dess kvalitet, naturligt material och uppmärksamhet på detaljer gör att det kommer att vara användbar för barn och föräldrar under en lång tid.

Sovpåse med en kardborreband.

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.