Maganda Fler Bilder

LEVERANSTID 4-8 VECKOR

0,00 KR

0,00 KR exkl. moms.

Mer information

Maganda Fler Bilder

Maganda är moderna möbler med fronter av massivt trä med två färgning:antika valnöt och naturlig ek utformad för vardagsrummet och matsalen.Båda färgförslagen formulerades med inslag av möbler  med en starksvart färg.I samlingen hittar vi bland annat rik utbud av skyltfönster och fönster med belysning,lådor,skåp,hängande hyllor och paneler TV - maxi och mini.Särskilt anmärkningsvärt är lätt och funktionell bokhylla står på böcker och dekorativa prydnadssaker för salong,samt borden av olika storlekar,bänk och extremt praktisk reglaget bänkbord.Det fanns också användbara möbler prylar såsom klocka och väderstation med perfekt matchar andra block designlinje.

De viktigaste egenskaperna av Maganda är belysning av hyllor som subtilt visar innehållet i skyltfönster,intressanta färgkombinationer - kombinationen av grundfärgerna med listig svart trim harmonisk placerade i möbler,vilken diskret understryker den ursprungliga karaktären av samligen,modularitet och funktionalitet av block.

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.