TV-Bänk Denver

objekt 2

LEVERANSTID: 1-2 veckor

5 300,00 KR

4 240,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 140 cm
Höjd 52 cm
Djup 45 cm
Leveranstid 1-2 veckor
Garanti 2 år
Montering Kräver montering

Mer information

 Denver är en annan tv skåp gjord i högblank, i vilken den yttre ytan av bänkskivan, sidodörr och externa vinklar är klar med i en blank akryl film världens ledande tillverkare SENOPLAST. Mitthyllan är gjord av lackerad glas, tjocklek är 5mm och ha följande användbara mått: bred 485mm, djupp 410mm. mängden utrymme mellan basen och hyllan är 200mm. medan mellan hyllan och plattan är de 175 mm, max belastning av glashyllan är 8kg. På baksidan fins de en plastränna der man kan gömma alla sladdar. Fördjupningarna på sidorna av skåpet ha följande dimensioner: bred 420mm, djupp 420mm, mängden utrymme mellan basen och hyllan är 195mm, medan mellan hyllan och plattan 165mm, max belastning är 8kg. Kanterna av dörren är täckta med hög glans kant. Nyhet - standardutförande är utrustad med lysdioder vilka lysser upp glashyllan. Skåpet är gjort av spånskivan och MDF skivor vilka är täckta av höglans folie, kanterna är täckta med ABS folie som är 2mm tjock, och aluminium profiler. Glashyllan är gjort av härdat glas.

Skåpet är avsedd för självmontering.

 FRI FRAKT 

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.