Corano skåp typ23

Produkt 1

LEVERANSTID 4-8 VECKOR

8 900,00 KR

7 120,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 240 cm
Höjd 37 cm
Djup 52 cm
Leveranstid 4-8 veckor
Garanti 6 år

Mer information

Corano skåp typ23

Vita färger förknippar man med romantik av medelhavsstäder, renhet av skandinaviska landskapen och den bästa designen. Vita fäger ger mer ljus i interiör, vad kan vara av stor betydelse i svenskt klimat.Corano förenar glimrande färger med svarta ramar av aluminium, glas och kall diod belysning. Det är en modern men samtidigt en jätte praktisk kombination. För det är lättare att hålla rent hemma än om man har bara mörka eller svarta möbel.Specifikationer- möbler är täckta av vinyl glansig folie. På framsidan finns en glansig folie. Andra element är försedda med en matt folie. Lådor med inbyggd dämpare; fångar upp lådorna i farten så att de stängs långsamt, tyst och mjukt.Belysning- på hyllor finns LED dioder. I skåp finns fluorescerande lampor i kall ton.  Vid olika typer finns en annan belysnigsmöjlighet (uppgifter finns efter typ beskrivning).

Tillbehör

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.