Margo

Margo

Margo är en unik uppsättning till hallen. Enkla möbler med diskret styling och detaljer återskapa atmosfären i ett traditionellt hus med sin hemtrevnad och värme. Trendig inredning i vitt som imponerar med sin charm. Funktionsblock och subtil form av finish kommer att bli en mycket stark punkt för hela arrangemanget. Moderna möbler M...

Margo är en unik uppsättning till hallen. Enkla möbler med diskret styling och detaljer återskapa atmosfären i ett traditionellt hus med sin hemtrevnad och värme. Trendig inredning i vitt som imponerar med sin charm. Funktionsblock och subtil form av finish kommer att bli en mycket stark punkt för hela arrangemanget. Moderna möbler Margo är en klass och elegans som perfekt passar dig!
Alla mått är från utsidan, utan hänsyn till krokar och handtag

Mer

Margo Det finns 17 produkter.

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
Visar 1 - 17 av 17 artiklar

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.