Garderob Opium 3D

objekt 2

LEVERANSTID 4-8 VECKOR

21 500,00 KR

17 200,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 135 cm
Höjd 206 cm
Djup 65 cm
Leveranstid 4-8 veckor
Garanti 2 år
Serie Opium
Färgning Vit med guld patin eller körsbarsröd

Mer information

Garderob Opium 3D

Garderob med tre dörrar.

Opium är en uppsättning möbler i italiensk stil. Böjda sidoelement, sammet tyg på ryggar och diskret belysning ger kollektionen en prestigefylld karaktär. Opium är klassiska möbler vilka passar perfekt för traditionella interiörer, vardagsrum, matsal eller sovrum. Den varma skuggan av körsbärsträd hjälper till att välja tillägg till inredningen. Den eleganta uppsättningen av möbler i färgen vitt med guld patina och är tillverkad av körsbärsfaner med äkta trä element. Alla delar av uppsättningen är målade med vattenbaserad lack.

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.