QUARTZ NATUR Sideboard 2D2S

T-04

Produkt 1

LEVERANSTID 4-8 VECKOR

10 650,00 KR

8 520,00 KR exkl. moms.

Datablad

Bredd 185,7 cm
Höjd 71 cm
Djup 42,8 cm
Leveranstid 4-8 veckor
Garanti 6 år
Serie Quartz Natur
Montering Monterad

Mer information

 QUARTZ NATUR Sideboard 2D2S

Svart glasrutor i famnen av den varma färger av naturliga ek fylld interiör med spännande lyx.Utrycksfull ritning av ljus ek strök svart glas ger unik karaktär i matsalen och salong.Stor inglasad platser med ursprungliga grönt ljuset tillåta på ett intressant sätt att exponera souvennirer och prydnadssaker.

Quartz möbler kännetecknas av sin höga kvalitet och robust prestanda.Användas i produktionen naturliga faner tillhandahållet och motståndskraft mot nötning under anvädning.

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.