Möbelserie

Möbelserie

Möbelserie Det finns 141 produkter.

Underkategorier

 • Corano

  Vita färger förknippar man med romantik av medelhavsstäder, renhet av skandinaviska landskapen och den bästa designen. Vita fäger ger mer ljus i interiör, vad kan vara av stor betydelse i svenskt klimat.Corano förenar glimrande färger med svarta ramar av aluminium, glas och kall diod belysning. Det är en modern men samtidigt en jätte praktisk kombination. För det är lättare att hålla rent hemma än om man har bara mörka eller svarta möbel.Specifikationer- möbler är täckta av vinyl glansig folie. På framsidan finns en glansig folie. Andra element är försedda med en matt folie. Lådor med inbyggd dämpare; fångar upp lådorna i farten så att de stängs långsamt, tyst och mjukt.Belysning- på hyllor finns LED dioder. I skåp finns fluorescerande lampor i kall ton.  Vid olika typer finns en annan belysnigsmöjlighet (uppgifter finns efter typ beskrivning).

  Den verkliga färgen av tyget och trädet kan skiljas aningen från tyg och träprover.

   Möbler tillverkade i solid trä samt faner.

 • Natur

  Natur

  Århundraden passera,och trät är oöverträffad.Ansvarig för en varm atmosfär, är det universella ochekologiska dofter.Möbler från samlingen "Natur" kombinera delar av naturliga ekfaner och ek skal.Med olja yta enbart kan impregneras,uppdatera.Med uppgiften om glas och borstat stål - de passar in i det inre av varje stil.

 • Catania

  Vacker färg faner tillverkad av Karamell tillägger denna moderna samlingen eleganta värme.Asymetriska glasskivor ger den lätthet,och svart,kontrasterande trim ytterligare betona denna asymmetri.Med möbler som de presenterar en mer intressant vidta beslutsamma karaktär.Det är svårt att titta bort...Trevlig ljus accentuerar skönheten av föremålen som står på hyllorna,idriftsättning din inredning en mysig atmosfär.

 • Modern

  Modern är inte bara extremt fashionabla kombination av blank vit med ljust trä. Det är också vackert exponerade ekfanér konsistens i sin nästan ursprungliga, naturliga form. Det är en samling av visuellt mycket lätt, lysande. Det bör också noteras noggrant utformade belysning perfekt exponera det inre av glas skåp och ger lätthet möbler.

 • Maganda

  Maganda är moderna möbler med fronter av massivt trä med två färgning:antika valnöt och naturlig ek utformad för vardagsrummet och matsalen.Båda färgförslagen formulerades med inslag av möbler  med en starksvart färg.I samlingen hittar vi bland annat rik utbud av skyltfönster och fönster med belysning,lådor,skåp,hängande hyllor och paneler TV - maxi och mini.Särskilt anmärkningsvärt är lätt och funktionell bokhylla står på böcker och dekorativa prydnadssaker för salong,samt borden av olika storlekar,bänk och extremt praktisk reglaget bänkbord.Det fanns också användbara möbler prylar såsom klocka och väderstation med perfekt matchar andra block designlinje.

  De viktigaste egenskaperna av Maganda är belysning av hyllor som subtilt visar innehållet i skyltfönster,intressanta färgkombinationer - kombinationen av grundfärgerna med listig svart trim harmonisk placerade i möbler,vilken diskret understryker den ursprungliga karaktären av samligen,modularitet och funktionalitet av block.

 • OVO

  Ovo är en kombination av väl utformad form och funktion. Modern, något böjd form som inspirerar dig att skapa ett mångsidigt, mycket personlig design. Möblerna finns i en mängd olika färger i matt lack och amerikansk valnöt. Bänkskivor i Glas är anpassade till de konkava fronter. Med mångfalden av former kan du skapa ett unikt vardagsrum, matsal och sovrum.

 • Verano
  Verano är en kombination av klassisk skönhet uttryckt i perfekta proportioner och ädla material med modern design och funktionalitet. 
  Kollektionen innehåller möbler för vardagsrummet och sovrummet. Fronten är tillverkade i massiv ek, och sidorna av kroppen görs i naturlig fanér. Det är värt att notera att kollektionen har en rad faciliteter - de  särskilt värdefulla är push to open systemet i lådor och dörrar för att säkerställa deras ljudlös öppning och stängning. Möblerna är prydda med elegant läder i vanilj färg eller svart, perfekt integrerad i kroppen. Sovrum Verano finns i två färgkombinationer: Ljus, vilket är en kombination av antik valnöt och vanilj, samt mörk: antik valnöt och svart, medan vardagsrummet samlingen finns som blind. Sovrums kollektionen inkluderar: rymlig dubbelsäng, sängbord, sminkbord med spegel och ett litet bord, funktionell garderob och skänk. Sängramen var utrustad med elastiska remsor. Du kan även lägga till förvaring i sängen, för att spara utrymme 

 • Timeless
per sida
Visar 101 - 141 av 141 artiklar
Visar 101 - 141 av 141 artiklar

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.