Barn Det finns 2 produkter.

Underkategorier

  • Barnmöbler

    När vi väljer barnmöbler måste vi komma ihåg att inte bara tänka på funktionalitet och användbarhet, utan vi måste även tänka på säkerheten för de yngsta användarna. Därför väljer vi bara barnmöbler av material i högsta kvalitet och med alla nödvändiga certifikat. Lack och färger som används på barnmöblerna som vill säljer är testade och innehåller inga skadliga ämnen för barn. Barnmöblerna vi säljer är utrustade med ett stötdämpande system som minimerar klämrisken samt smällar och slag i skåpdörrar och lådor. Tillbehören är av högsta kvalité och kommer från möbelföretaget Blom som ger livstids garanti. Alla möbler som höga skåp, bokhyllor och byråer är utrustade med en barnsäker monteringssats som förhindrar att möblerna välter. Delarna till våra möbler är tillverkade av reptåliga laminatpanel och är väldigt enkla att hålla rent. Utsatta kanter och hörn på möblerna är avrundade för att minimera risken för skador. 

  • Sängkläder och...
  • Kläder
Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Visar 1 - 2 av 2 artiklar

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.