Primula

Primula

 Primula

 PRIMULA hörnsoffa och fåtölj patroner "Pocket" är perfekta för högkvalitativa soffmöbler. Pocket former kompromisslöst fullföljer idéerna om flexibilitet. Varje vår är placerad i en separatpåse gjord av polypropylen tyg, i synnerhet, som orsakar att fjädrarna är tysta och eliminerar den ömsesidiga påverkan av arbete fjädrar. Rader matto...

 Primula

 PRIMULA hörnsoffa och fåtölj patroner "Pocket" är perfekta för högkvalitativa soffmöbler. Pocket former kompromisslöst fullföljer idéerna om flexibilitet. Varje vår är placerad i en separatpåse gjord av polypropylen tyg, i synnerhet, som orsakar att fjädrarna är tysta och eliminerar den ömsesidiga påverkan av arbete fjädrar. Rader mattor limmas i mitten av fjädrarna. Våren erhålls på detta sätt ger en punkt som flexibiliteten att perfekt matchar till lämplig storlek, form och vikt. Ytterligare mattor för att täcka båda sidor av tyget hindrar att skummet och tyget trycks ihop.

Mer

Primula Det finns 2 produkter.

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Visar 1 - 2 av 2 artiklar

Följ oss på Facebook

FRI FRAKT

Alltid fri frakt! 0kr i hela Sverige!

Fri frakt, fri retur och öppet köp gäller ej utanför Sveriges gränser.

FRI RETUR

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp är det enkelt att returnera din vara samt att det är helt kostnadsfritt!

ÖPPET KÖP

Vi erbjuder 14 dagars returätt, dock ska produktens emballage vara i säljbart skick, således oförändrat.

pay

Om oss

Välkommen till Vackra Möbler!

 

Här hittar du utsökta möbler, accessoarer och tillbehör som gör att din inredning får helt nya former. Alla som uppskattar hög kvalitet och funktionalitet. 

Vi utformar utrymme runt omkring oss varje dag vilket inverkar på vårt välbefinnande, humör  och därmed hälsa. Utrymmen i ditt hus ska avspegla din personlighet, din personliga stil och dina intressen.

Vi strävar efter att våra produkter skall skapa en unik, personlig och tidlös design dock med bibehållen funktionalitet och med användning  av högkvalitativa material som har skapats med miljön i åtanke. 

Vi satsar på att samarbeta med märken som funnits på den europeiska marknaden i flera år. Ett utvecklat varumärke är synonym för kvalité.

Enkelt förpackat för att ge Dig en perfekt upplevelse

- Hitta snabbt & enkelt det Du söker och få det hemlevererat fraktfritt.

Vi är mycket intresserade av Dina synpunkter, idéer och förslag till förbättringar! Tveka inte att kontakta oss gällande förbättringsförslag.